Panasonic VE9NKE | Bäst i test 2015 | Stark värmepump från Panasonic

panasonic logo
Reading Time: 3 minutes
6 min read
Rate this post

Det är svårt att hitta en värmepump som är lika bra för miljön som Panasonic VE9NKE. Denna luftvärmepump är särskilt lämplig för din stuga eller koloniala hus. Utöver detta kommer du att upptäcka att pumpen är otroligt framtidsäker. Denna pump uppfyller de flesta miljökrav, som det är här och nu, men också de som du hittar i framtiden. En underbar pump för stugan

Panasonic VE9NKE

Värmepumpen var enligt trovärdiga källor den bästa värmepumpen i testet för 2015. År 2017 var denna värmepump den tredje bästa luftvärmepumpen och överträffades endast av några av de bättre värmepumparna från samma märke. Här är toppmodellen, Panasonic VZ9SKE. Panasonic är känt för att göra några bra värmepumpar, som är särskilt bra för nordklimatet.

Panasonic värmepump som imponerar på dig

Denna värmepump är både billig när du köper den, men också framåt. Här får du en luftvärmepumpen som är otroligt effektivt. Denna värmepump innehåller några bra specifikationer som gör det svårt att inte bli imponerad.

Typ: Luft till luftvärmepump

Märke: Panosonic värmepumpar

Fördelar med Panasonic VE9NKE:

  • Bäst i test 2015
  • 3: e bästa värmepumpen 2017
  • Fungerar ner till -25 grader
  • Kan hålla din stuga frostfri hela året med helårsfunktion
  • Rengör luften med avancerad nanoteknik
  • Energi märkt med A +++
  • SCOP av 5,40
  • Heatcharge för snabb uppvärmning

Ja, du läser alla punkter korrekt. Imponerande fördelar, eller hur?

Håll frosten ute året runt

Har du ett sommarhus och är intresserad av att hålla frosten ute året runt? Då är den här pumpen bara rätt för dig. Vinter kan vara särskilt svårt utan att värmepumpen svänger i drift. Panasonic VE9NKE håller sin styrka och fungerar hela vägen ner till -25 grader. Eftersom temperaturen inte faller till -25 på en termostat i Danmark så ofta. Denna luftvärmepump är därför mycket lämplig för användning året runt.

Heatcharge i VE9NKE

Modellen här har också Panasonics eget system, Heatcharge. Heatcharge tillåter Panasonic VE9NKE att värma upp snabbt och inom ca 5 minuter skapa en värmebölja på 50 grader. En imponerande effekt, skapad med hjälp av företagets egna kompressor och intelligenta inverterare. En del av det som är oerhört imponerande på Panasonic Heatcharge är att värmepumparna fortfarande är otroligt tysta och effektiva. Inte bara värmepumpen värms upp snabbt, det kan också börja kyla dina rum på nolltid.

Läs mer om Panasonic Heatcharge, som finns i VE9NKE, här:

Håll stugan varm med låg energiförbrukning

Ja, återigen läser du rätt. Men så bra är det!
Värmepumpen här är idealisk för dig med ett sommarhus eller ett mindre hem. På samma sätt har jag hört att den här också är mycket lämplig för koloniala hem. Du bör dock vara medveten om detta eftersom det kan variera mycket. Det beror mycket på hur bra det är isolerat.

Värmepumpen här med helårsfunktionen kan hålla en viss temperatur under vintern. På så sätt håller sig din stuga fri från frost och därmed frostskador. Det är möjligt för dig att via en liten smart funktion för att ställa temperaturen till t.ex. 8 grader över hela vintern. Minimitemperaturen kan ändras om du väljer att enkelt ändra på plats.

På samma sätt är stugan inte platsen där du vill lägga alla dina pengar på ström. Därför har Panasonic gjort denna energieffektiva värmepump. VE9NKE ligger på A +++ på energimärkeskalan. Detta gör maskinen billig och miljövänlig samtidigt.

 

Slutsats för Panasonic VE9NKE

Man kan mycket snabbt dra slutsatsen att luften till luftvärmepumpen är extremt smart för dig som vill spara pengar och tänka lite ekonomiskt i förhållande till miljön. Du kan också göra det med denna värmepump. Eftersom det inte finns några tvivel om att detta är en mycket effektiv värmepump. Baserat på SCOP på denna värmepump kan det ses som att den producerar 5,4 gånger så mycket energi som den använder. Imponerande.

Maskinen är utrustad med många bra egenskaper och är av mycket god kvalitet. Som vilken? Heatcharge, för snabb och effektiv hemuppvärmning. Det rengör luften hemma så att kvaliteten på detta blir mycket bättre. Helårsfunktion, som kan hålla huset, stugan och kolonialhuset varmt året runt. Driftsläge vid låga temperaturer. Slutligen har det ett bra energimärke på A +++.

Om du har några frågor eller frågor om denna värmepump vill vi höra från dig i kommentarfältet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

What they say