Panasonic NZ9SKE Etherea

panasonic logo
Reading Time: 3 minutes
4 min read
Rate this post

Har du för närvarande en Panasonic värmepump, men vill byta ut den? Isåfall är Panasonic NZ9SKE / NZ25TKE värmepumpen det rätta valet för dig. Panasonic NZ9SKE är en vidareutveckling av Panasonic värmepump NE9PKE-1, vilket är en extremt populär värmepump. Panasonic NZ9SKE är speciellt utformad för att ersätta en befintlig Panasonic värmepump.

Mått, rörstorlek och design passar perfekt med en gammal Panasonic värmepump och gör utbytesprocessen ännu enklare. Det kommer att vara en god investering för att ersätta en gammal Panasonic värmepump med en nyare modell eftersom nya värmepumpar har en högre energieffektivitet, vilket är bra för din ekonomi samt miljön. Dessutom finns nya funktioner till den nya värmepumpen, till exempel funktioner som underhållsvärme, fjärrkontroll, bättre luftrening och timerinställning.

Typ: Luft till luftvärmepump

Märke: Panasonic

Fördelar med Panasonic NZ9SKE

 • SCOP-värde av 4,60
 • Bra alternativ till en gammal Panasonic värmepump
 • Bekväm temperatur även vid minusgrader ute
 • Underhållsvärme på + 8 / + 10 grader
 • Låg ljudnivå inom 19 dB (A) (Tyst ljudinställning)
 • Web Management
 • Effektivt R32-kylmedel
 • Extra kraftfullt luftflöde
 • Väl lämpad i stugan
 • Behöver inte lagstadgad inspektion
 • NZ9SKE är berättigad

Olika modeller av Panasonic NZ9SKE

 • 6 kW: CS-NZ25TKE (CU-NZ25TKE)
 • 7,2 kW: CS-NZ35TKE (CU-NZ35TKE)
 • 8,2 kW: CS-NZ50TKE (CU-NZ50TKE)

Effektivt R32-kylmedel

Panasonic NZ9SKE körs på R32-kylmedel, det här kylmediet är ett innovativt kylmedel som är lätt att installera, miljövänligt och energibesparande. Detta är inte bara oerhört bra för din egen ekonomi, men också för miljön, visar det sig att en stor minskning av GWP-värde, ett värde av Global Warming Potential. Dessutom är kylmediet också lätt att återvinna eftersom det är ett enkeltkomponentkylmedel. Det innebär att det nya kylmediet använder 30% mindre kylmedel, ökar energieffektiviteten och kylvätskan har 75% mindre påverkan på den globala uppvärmningen.

Trevlig temperatur även med minusgrader ute

Panasonic NZ9SKE släpper ut en bekväm temperatur oberoende av temperaturen ute till -35 grader, vilket gör den bästa på marknaden vid denna tidpunkt. Således är du alltid garanterad att hålla värmen i ditt hem trots stora kontraster mot utetemperaturen.

Väl lämpad för stugan

Panasonic NZ0SKE är utrustad med en specifik funktion som gör det möjligt att ställa in värmepumpen från 8 till 15 grader, och kan ställas in med en halv grads reglering. Detta är särskilt lämpat för sommarstugor, koloniala hus och garaget.

Varför ska du välja Panasonic NZ9SKE

Panasonic NZ9SKE är en mycket bra värmepump för de som redan har eller känner till Panasonics tidigare modeller av värmepump. Det är en mycket bra investering för din egen ekonomi och för miljön, eftersom den är enormt energieffektiv. Är du ägare till stuga, garage eller koloniala hus? Då är den här värmepumpen också nödvändig eftersom en specifik funktion kan aktiverats, så att du kan ställa in temperaturen i stugan från 8-15 grader när du inte är där. Detta gör att du kan undvika frostskador, och du är alltid säker på att komma till ett varmt hus.

En annan stor fördel här är att värmepumpen också är mycket tystare än tidigare modeller, vilket gör det bekvämare att slå på även inomhus.  Jämfört med låga ljudnivåer är det en av de bästa på marknaden, men det är inte den enda punkten som är marknadsledande. Förutom att vara extremt miljövänlig är så drivs den med ett nytt kylmedel kallat R32. R32 visar en kraftig minskning av den globala uppvärmningspotential, är det lätt att återanvända, använder man 30% mindre kylmedel och har då 75% mindre påverkan på den globala uppvärmningen, det innebär också att det inte kräver en obligatorisk inspektioner varje år.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

What they say