panasonic logo
Reading Time: 3 minutes
5 min read

Återigen gör Panasonic det mycket bra med sin Panasonic NE9NKE värmepump. Luftvärmepumpen är en av Panasonics bästa värmepumpar. En värmepump, som är enormt enkel och läcker att titta på. Denna luft till luft värmepump är mycket bra för dig som vill ha en värmepump som inte är så synlig men ändå effektiv.
Sammantaget har Panasonic lyckats göra en funktionell och snygg värmepump.

En annan imponerande Panasonic värmepump

Denna värmepump är otroligt funktionell. Bullernivån på denna värmepump är verkligen otroligt låg. Detta har Panasonic gjort med sin inverter Plus System. Detta gör också NE9NKE till en särskild och effektiv värmekälla.
Billede af Panosonic NE9NKE luft til luft varmepumpen
Värmepumpen har ett åtföljande operativsystem som åtföljer vid beställning av detta. Modulen är placerad på värmepumpen och har även en fjärrkontroll som kan användas för att styra värmepumpen på distans.

Typ: Luft till luftvärmepump

Märke: Panosonic

Fördelar med Panasonic NE9NKE

  • Låg ljudnivå
  • Fungerar till -20 grader
  • 20% minskning av strömförbrukningen
  • COP på 4,86
  • SCOP av 4,36
  • Värmekapacitet: 3,4kW
  • Kylkapacitet: 2,50kW

Panasonic NE9NKE har otroligt bra prestanda

Trots att värmepumpen har en minskad ljudnivå har den också en bra prestanda. Men det betyder inte en högre energiförbrukning. Det betyder faktiskt något helt annat. Trevligt, eller hur? Panasonic NE9NKE har testats, med Inverter Plus-systemet, för att få en mycket lägre förbrukning. Faktum är att du sparar 20% på elräkningen från föregående modell.

Denna värmepump är märkt med A +. Detta är ett ganska bra energimärke, vilket säkert är bättre än de flesta andra värmepumpar. Du kan jämföra genom att klicka här. Danmarks Pumptest görs av Energimyndigheten. Det är sålunda gjord av en mycket trovärdig källa, som du utan tvekan kan lita på.

Låg ljudnivå

NE9NKE är nästan tyst jämfört med några av de gamla värmepumpmodellerna. Det finns också inget värre än en värmepump som för mycket oljud. Panasonic har gått all-in på minskade ljudnivåer. Därför har tillverkaren utvecklat SilentAir-tekniken. Panasonic SilentAir gör att NE9NKE endast publicerar ljud vid 23 dB, vilket är lågt för en värmepump.

Hitta det bästa priset för Danmark pump, Panasonic NE9NKE

Även om Danmark pumpar, Panasonic NE9NKE, byggd i norr, betyder det inte alltid att det passar alla. Det är därför viktigt att avgöra din förbrukning innan du får en Danmark-pump. Dessutom är det mycket viktigt att hitta värmepumpens bästa pris. Det bästa sättet att göra det här är att jämföra med flera olika erbjudanden eller återförsäljare.

Det finns många lösningar där du kan erbjuda en värmepump. Det vanliga är att en tjänst samlar tre erbjudanden för dig, men du kan även söka efter dessa erbjudanden själv. På samma sätt borde du vara medveten om att hitta en riktig lösning som ger dig det bästa priset. Vi länkar bara till tjänster som ger en ordentlig lösning på den här sidan. På så sätt får du det bästa priset oavsett vilka värmepumpmodeller du tittar på.

Installation av värmepumpen

Denna värmepump, som alla andra värmepumpar, måste installeras av en auktoriserad installatör. Men det betyder inte att du inte kan göra någonting själv. Vad kan du montera dig själv? Tja, det finns många som sparar pengar på att installera värmepumpen. På det sättet kan du göra det billigare för dig själv. Vad du behöver vara medveten om när du installerar en värmepump är att du inte behöver montera allt själv. Du kan lägga in den inre delen själv, eller du kan hänga den yttre delen eller sätta den på en golvstativ. Det är allt du behöver göra själv när det gäller värmepumpmontering.
När du själv har gjort så mycket du kan, måste du konsultera en auktoriserad installatör eller rörmokare. De måste montera delarna och installera värmepumpen.

Slutsats

Sammantaget har Panasonic återigen en högkvalitativ värmepump. Denna modell är också känd som Danmark Pump Premium, eftersom den är mycket väl lämpad för danska förhållanden. Med sina många funktioner kan pumpen ge en god värme till mindre bostäder eller stugor. Karakteristiken för denna pump är låg strömförbrukning och låg ljudnivå.

 

Comments

  1. Gammalt timrat trähus i yttre skärgården, Bohuslän. Väl isolerat. Höga dörröverstycken. Källare med 70 cm breda kallmurade stenväggar. Elvärme i golvet i duschrum, källare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*