Panasonic HZ25TKE / HZ35TKE Flagship

Reading Time: 3 minutes
6 min read
5/5 - (1 vote)

Panasonic HZ9RKE / HZ12RKE är från den så kallade Flagship serien. HZ25RKE / HZ35TKE (2018års modeller) är en av Panasonics varmaste pumpar i norr. Med TKE-änden kan du vara säker på att du har hittat eller köpt en värmepump anpassad till nordens svåra väderförhållanden. Oavsett om det är HZ25TKE eller HZ35TKE, som är två olika storlekar av samma modell.

Panasonic HZ9RKE / HZ35TKE
Billede: aircon.panasonic.eu

Det finns flera olika faktorer som gör HZ9RKE till en mycket bra värmepump. Här kan du bl.a. nämna dess vackra design, men du bör hellre se mer på värmepumpens funktioner. Denna värmepump är tyst, effektiv och miljövänlig. Hur detta kommer sig kommer vi att försöka belysa på det bästa möjliga sätt här nedan. Först och främst kan du börja med att läsa några av Panasonic HZ25RKE / HZ35TKE-fördelarna.

Märke: Panasonic

Typ: Luft till luft

Fördelarna med Panasonic HZ25TKE / HZ35TKE

 • SCOP 5,20
 • Energiklass A +++ (berättigad)
 • Utetemperatur -35 ° C
 • Använder R32-kylmediet
 • Exklusiv värmepump design
 • Tyst inställning, dvs tyst drift
 • Låg ljudnivå på 18 dB (A)
 • Kan göra varm eller kall luft till hemmet
 • Underhållsläge till årets kallaste dagar (stabilt mellan 8 ° C och 10 ° C)

MODELLNUMMER ANVÄNDT FÖR DENNA VARJE PUMP:

 • HZ25TKE (2018 modell) – HZ9RKE (2017 modell)
 • HZ35TKE (2018 modell) – HZ12RKE (2017 modell)

 

Förstå modellnumren för denna värmepump

Genom denna artikel kommer du att se några olika modellnummer anges. Oroa dig inte om det. Det är sant att den här pumpen har några olika storlekar, vilket är nästan samma sak. Skillnaden mellan de två 2018 modellerna HZ25TKE och HZ35TKE är skillnaden i storleken på området som värms upp. Det sägs att 35TKE kan värma 150m2 medan 25TKE kan värma 130m2. Dessutom är båda värmepumparna upp till 5x så effektiva som et vanligt elektriskt element. Båda värmepumparna är energimärkta A +++, vilket innebär att de är båda berättigade. Kom ihåg att nämna detta om du får ett erbjudande på värmepumpen.

Utmärkt prestanda från Panasonic Flagship-serien

Du kan vara säker på att med denna värmepump får du ett gott och bekvämt inomhusklimat på nolltid. Se mer om det längre ner på sidan. HZ25TKE / HZ35TKE värmer eller kyler ditt hem på rekordtid. Inomhusklimatet är helt anpassat med inverter +. Detta gäller även om det är lite kallt ute. Värmepumpen arbetar så långt som till -35 ° C. Vilket är fantastiskt.

HZ9RKE / HZ12RKE assisteras av R32-kylmediet

Panasonic har utvecklat sin värmepump för att passa kylmediet R32. Genom att använda R32 i HZ 9 RKE, säkerställer den att värmepumpen är helt up-to-date ner till minsta detalj. R32 har gett möjligheten att utveckla Panasonic HZ35TKE flaggskepp som en super effektiv värmepump. Det är bland annat vad som har orsakat att luftvärmepumpen träffar en effektivitet på 5.20 och energiklassen A +++.

Vill du ha en förklaring till något du läser här i artikeln? Isåfall, nämn det i en kommentar och vi lägger till innehållet till dig och de andra som läser!

Snabb distribution av inomhusvärme

Helt lugnt förbättrar denna värmepump luften i hemmet. HZ9RKE / HZ12RKE har en ljudnivå på 18 dB. Det passar dig perfekt, då du inte kommer att störas av en värmepump medan du njuter av en trevlig sommar- eller vinterkväll i stugan.

Behöver du snabb uppvärmning? Då är det den perfekta värmepumpen för dig. Med en bra prestanda kan pumpen snabbt skapa ett behagligt inomhusklimat som inte påverkas av utetemperaturen. Det bör bara vara om temperaturen är under -35 ° C utanför. Det händer inte så ofta i gamla Danmark.

Det är med hjälp av inverter + som du snabbt kan skapa ett gott inomhusklimat i din stuga eller privata hem. Inverter + ser till att skicka extra luft genom värmepumpen. Här tror många att luften som skickas blir kallare, men så är inte fallet.  Temperaturen hålls i luften som skickas ut.

Slutsats för Panasonic HZ25TKE / HZ35TKE värmepump

Det är ingen tvekan om att det här är en fantastisk maskin från värmepumptillverkaren Panasonic. Förutom den snygga designen av värmepumpen får du också ett antal funktioner som många andra värmepumpägare bara kan drömma om. Detta inkluderar det miljövänliga kylmediet R32, vilket gör HZ9RKE mycket mer miljövänlig men också effektiv.

I själva verket fann vi att HZ25TKE / HZ35TKE kan pumpa ut värme i ditt hem på en överraskande kort tid, vilket ger ett bra inomhusklimat. Men du borde vara medveten om att om du är en av de få som gillar mycket buller, så kommer du bli besviken på den här värmepumpen. Det är otroligt tyst ner till 18dB.

Sammantaget kan du gå ut och få ett erbjudande eller pris på HZ9RKE / HZ35TKE från antingen din installatör eller ännu bättre online-erbjudanden.

Vi rekommenderar att denna värmepump används för att värma stugan eller delvis värma upp din bostad.

Har du några frågor till Panasonic HZ25TKE / HZ35TKE, skriv sedan en kommentar nedan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Comments

 1. Er der påfyldt kølemiddel på, ? gerne pris på aflevering her i Danmark, med tilbehør til opsætning.
  Mvh.
  Børge N.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

What they say