panasonic logo
Reading Time: 3 minutes
6 min read

Värmepumpen, Panasonic HE9LKE, är gjord i en riktigt fin design. Denna värmepump är en så kallad ”Flagship” värmepump från Panasonic, vilket sätter den något över de andra produkterna. Denna värmepump har den högsta COP av Panasonic-klassen. Återigen finns det en Panasonic värmepump som levererar energi med baktankar till miljön. Förutom att vara bra för miljön är värmepumpen också bra för din plånbok. Därför kan du använda denna värmepump i stuga, hus, butik eller på ditt kontor.

panasonic he9lke er kendt som en god danmarkspumpe

Beroende på vilken värmekälla du för närvarande har, kommer du att kunna spara lite pengar genom att investera i en värmepump som den här. Många användare är snabbt förvånad över hur mycket värme detta publicerar för mycket lite pengar. Denna effektiva värmepump blir sålunda en billig lösning. Faktum är att denna värmepump är så effektiv att du kan uppleva upp till 20% besparingar över andra värmepumpar, vilket i grunden betyder att du kan spara mycket pengar på din elräkning i slutändan. HE9LKE är energimärkt med A ++, vilket gör det till en riktigt miljövänlig maskin.

Panasonic HE9LKE – Byggd i norr och såkallad Danmarks pump

Det nordiska klimatet är inget som skrämmer Panasonic. HE9LKE är toppmodellen från Panasonic. Denna modell har mycket gods recensioner. Detta är en riktigt trevlig värmepump med många bra egenskaper. Den här toppmodellen från Panasonic är också den bästa i klassen efter att den fått namnet testvinnare. Denna modell från Panasonic är också känd som en danskpump som, som namnet betonar, betyder att det här är mycket bra för det lilla landet Danmark.

Typ: Luft till luftvärmepump

Märke: Panasonic

Fördelar med Panasonic HE9LKE:

  • Ljudnivå mellan 23 dB och max 42 dB
  • Energieffektivt: A ++
  • COP på 5,90
  • SCOP av 4,74
  • Normal drift ner till -20 grader
  • Drift upp till 6,5 kW
  • Bra för allergi, både sommar och vinter
  • Trovärdig med funktionen MaxReliability
  • Effektiv med Inverter Plus-tekniken
  • Tyst med SilentAir-funktionen

Använd värmepumpen både sommar och vinter

Denna värmepump kan du använda både sommar och vinter. Värmepumpen är utrustad med både värmefunktion och kylfunktion. Du kan använda värmepumpen som ett slags luftkonditionering. Du kan uppnå en värmeoperation på 6500 watt. Det betyder 6,5 kW. Väldigt effektiv pump! Kylfunktionen i denna luft till luftvärmepumpen kan nå upp till 3000 watt.

Denna värmepump fungerar så bra att den fungerar utmärkt ner till minus 20 grader. Således är detta särskilt lämpligt i det danska klimatet. Förutom att det passar bra vid kalla temperaturer på vintern är det också mycket bra under sommaren. Många danskar lider av allergier och det är också bra. HE9LKE är utformad för att skapa ett bättre inomhusklimat, eftersom värmepumpen här filtrerar luften inuti huset medan den körs. Eftersom det här är utrustat med kylfunktion, finns det två fördelar med att det går under sommarvädret.

Exklusiv värmepump med många funktioner

Den innovativa designen från Panasonic gör denna värmepump otroligt snäll att se på. Värmepumpen har mjuka kanter som, förutom att se bra ut, borde också skydda mot eventuella skador. Om du är följd av otur och skulle råka gå in i den här.

Panasonic MaxReliability gör värmepumpen oerhört pålitlig i alla lägen. Det betyder att pumpen löper till perfektion, även om temperaturen fluktuerar. SilentAir är den funktion som gör värmepumpen så tyst. Inverter Plus är det som gör värmepumpen oerhört effektiv och ekonomisk samtidigt.

Värmepumpen är utrustad med keramiska kullager. Det betyder att värmepumpen är optimerad för mycket låg ljudnivå. Utöver detta är HE9LKE utrustad med ett effektivt luftreningssystem. Detta system neutraliserar omkring 99% av alla luftburna allergiframkallande ämnen inklusive dammmidd.

Det är en tyst värmepump, som många vill ha, eftersom den är så pass tyst som den är. Det är emellertid viktigt att nämna att denna värmepump inte är den bästa luften till luftvärmepumpen som är tillgänglig. Det kom emellertid som nummer 13 på det värmepumpstest som Energimyndigheten gjorde 2013.

Slutsats för Panasonic HE9LKE

Denna värmepump är en otroligt effektiv och pålitlig maskin. Panasonic HE9LKE deltog i ett stort test från Energimyndigheten. Detta var inte en av de bästa i test, men inte den sämsta heller. Det är dock ingen tvekan om att denna värmepump är mycket bra. Det här testet är tyvärr inte längre tillgängligt online, men du kan se resultaten genom att klicka här.

Värmepumpen är mycket bra för allergikämpade familjer, som både kan använda värmepumpens luftkonditionering och filter, vilket förbättrar inomhusklimatet. Det kan bland annat vara den härluftvärmepumpen som du borde investera i om du vill ha något från toppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*