MITSUBISHI MSZ-LN HERO M. WIFI

Mitsubishi logo
Reading Time: 3 minutes
4 min read
Rate this post

Denna nya värmepump Mitsubishi, Mitsubishi MSZ-LN, har många bra betyg. Hero-modellen kom med en wifi-modul som låter dig styra värmepumpen från en smartphone. MSZ-LN är utformad i en minimalistisk design som levereras i 4 olika färger. Värmepumpens inre är högglans.

Mitsubishi MSZ LN Hero
Billede fra: http://www.mitsubishielectric.com/

Märke: Mitsubishi

Typ: Luft till luft

Modeller av Mitsubishi MSZ-LN Hero:

 • Mitsubishi MSZ-LN50 hero
 • Mitsubishi MSZ-LN35 Hero
 • Mitsubishi MSZ-LN25 hero

Fördelar med Mitsubishi MSZ-LN

 • SCOP av 4,6
 • Värmeffekt upp till 8700 Watt
 • Kylkraft upp till 5800 Watt
 • Fabulous design
 • Energiklass A ++
 • Inbyggd wifi för mobil hantering
 • Kan användas till -35 grader
 • Intervall av grader från 10 till 31. (Kyl- och värmefunktion i värmepumpen)
 • ECO-läge och R32-kylmedel som hjälper både miljö och plånbok
 • Tyst värmepump

Mitsubishi MSZ-LN Hero – fin design, visuell och funktionell

Oavsett om du väljer Mitsubishi MSZ-LN50 Hero, MSZ-LN35 Hero eller MSZ-LN25 Hero, få både effektiv och bra pump. Värmepumpen finns i 4 olika färger. Vit, pärlvit, röd eller svart. Valet av färg påvärkar inte att värmepumpens trådlösa fjärrkontroll är exakt densamma. Värmepumpens fjärrkontroll har en liten display som låter dig se hur värmepumpen fungerar.

Foten på den visuella designen, värmepumpen är utrustad med wifi, vilket innebär att du kan styra värmepumpen med din telefon. Förutom detta är värmepumpen utformad med ”Low Noise Mode”, vilket helt enkelt betyder att Mitsubishi MSZ-LN hero inte ger mer ljud från sig än 19db. Dessutom finns Night Mode på värmepumpen, vilket gör att utomhusenheten sänker bullret med upp till 3 db. Detta gör MSZ-LN Hero till en av de tystaste på marknaden.

Se mer om Mitsubishi MSZ-LN Hero i videon nedan

En hel del funktioner

MSZ-LN modellerar många funktioner. Här är ECO-läget, mänsklig ögonsensor, plasmafilter, automatisk avfrostning, Low Noice Mode och mycket mer. Det är det som gör denna värmepump till en mycket bra lösning. Oavsett vad det är för din stuga eller för ditt privata hem. För att nämna några av dessa funktioner, är det bland annat ECO-läge, automatisk avfrostning och semesterfunktion, vilket gör denna värmepump riktigt bra för din stuga. Här får du en ekonomisk och modern pump som kommer att hålla din stuga fri från frostskador och dåligt inomhusklimat året runt. Plasma filtret rengör luften från damm, mögel, pollen och andra oönskade partiklar. Fantastiskt praktiskt för allergiker. Särskilt under sommarmånaderna. R32-kylmediet håller värmepumpen effektiv men är också bra för miljön.

Slutsats för Mitsubishi MSZ-LN Hero

Oavsett om du väljer Mitsubishi MSZ-LN25 Hero, Mitsubishi MSZ-LN35 Hero eller Mitsubishi MSZ-LN50 Hero, så du är säker på att springa iväg med en riktigt bra värmepump. Mitsubishi gjorde mycket för att hålla sitt nyaste tillskott i toppform.

Som tidigare nämnts har värmepumpen många bra egenskaper som gör att denna värmepump är en av Mitsubishis bästa. Dessutom kan du få denna värmepump till ett mycket bra pris och energitillskott. Därför rekommenderar vi att du får ett erbjudande om du har övervägt denna värmepump eller liknande. Tänk på att du alltid kan meddela om det inte spelar någon roll för dig. Ju fler erbjudanden du samlar bättre pris får du.

Vi hoppas att du vill ha ett inlägg och hitta de svar du behövde. Om du inte har hittat dem, vänligen kontakta oss i kommentaren. Det hjälper inte bara dig, men också andra.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

What they say