Mitsubishi Electric FH | Mitsubishi värmepump

Mitsubishi logo
Reading Time: 3 minutes
6 min read
Rate this post

Mitsubishi Electric FH är speciellt utformad för nordens kalla och låga temperaturer utan att kompromissa med andra viktiga detaljer. Detaljer som ger bättre komfort och det bästa inomhusklimatet, antingen i ditt hem eller i din stuga. Du får full kontroll över funktionerna genom de tekniska funktioner som Mitsubishi har lagt till för att skapa den perfekta värmepumpen utan några brister.

Typ: Luft till luft

Märke: Mitsubishi

Fördelar med Mitsubishi Electric FH

 • SCOP-värde av 4.9
 • Motstå kyla och det nordiska klimatet
 • Avancerad teknik
 • Låg ljudnivå
 • I-se sensor / mänsklig sensor
 • veckour
 • Ion- och allergifilter som är inbyggda i denna Mitsubishi värmepump
 • Lämplig för året runt hus samt sommarhus och koloniala trädgårdar som har en hög värmeförbrukning när kylan tränger in
Mitsubishi Kirigamine MSZ-FH | God varmepumpe | Bedste pris
Foto: www.mevp.dk

Mitsubishi värmepump, som motstår tuffa kylförhållanden

FH-serien är utformad för att klara det nordiska kalla klimatet, vilket innebär att det kan tåla svåra kylförhållanden. Den är konstruerad för att arbeta med utetemperatur ner till minus 20-25 grader. Så FH-serien kan hålla dig och ett hus varmt, även när kylan rasar utanför. Mitsubishi Hyper Värmeteknik säkerställer att samma värme inomhus, även om utetemperaturen ändras till minus 15 grader. Det betyder att du får samma värmekapacitet och kan inte känna någon skillnad trots att temperaturen sjunker till minus 15 grader. Dessutom håller spara-funktionen alltid en värme på minst 10 grader om så önskas. Sedan har du din värmepump monterad i stugan, där du kan hålla en startvärme på 10 grader när du värmer din stuga under vintersäsongen.

Bra värmepumpsensor som passar dig

Mitsubishi har utvecklat en mänsklig sensor som upptäcker var du befinner dig i förhållande till värmepumpens läge. Beroende på var i rummet du är, ändras effekten och styrkan på värmen. Det betyder att det vanligtvis dämpas i styrka om du befinner dig runt pumpens sensor. Detta undviker att använda onödig värme eller överhettning eftersom du närmar dig värmepumpen. Det korrigerar således värmen från kalla broar och kalla områden och inte där det kan upptäcka mer värme, som din kropp kommer att avge. Dessutom kan den anpassas för att svalka på varma sommardagar, där temperaturen kan stiga och göra ditt rum för varmt för att stanna kvar.
Ett stort plus på den här nya sensortekniken innebär att du kan spara energi och pengar. En liten temperaturjustering kan göra en liten skillnad som klart kommer att gynna dig.

SE DENNA VIDEO MODELLEN ATT KLASSAS:

Nästan helt tyst luftvärmepump

Det är nästan viktigast att din värmepump ska vara så tyst som möjligt. Det finns ingen som är intresserad av en värmepump som låter helt vild och stör dig i vardagen. FH-serien är inget undantag när det gäller buller, är ljudnivån dämpas ner till 20 dB och uppfyller ett av Mitsubishis varumärkes krav, nämligen låg ljudnivå. Många kommer att upptäcka att de inte märker värmepumpen i rummet på grund av den unika värmeväxlaretekniken som Mitsubishi har utvecklat i inredningen. Detta gäller också utomhusdelen, eftersom många människor inte finner att bullret är särskilt högt, vilket bara är en fördel om du är utomhus.

Värmepumpens olika typer av Mitsubishi Electric FH

Mitsubishi MSZ-FH har, liksom många andra värmepumpar, flera modeller. På så sätt passar detta pris på denna värmepump bättre med individens varma boho. Oavsett om det här är varmt i stugan, kolonialhuset eller i den vanliga bostaden.

 • Mitsubishi Electric FH25 (Denna värmepump kallas även Mitsubishi Kirigamine MSZ-FH 25VEH)
 • Mitsubishi Electric FH35 (även känd som Mitsubishi Kirigamine MSZ-FH 35VEH)
 • Mitsubishi Electric FH50 (Mitsubishi Kirigamine MSZ-FH 50VEH)

Mitsubishi Electric MSZ FH: En bra värmepump för den allmänna dansken

Mitsubishi FH-serien har inom många olika värmepumpar många funktioner som täcker de många behoven hos en värmepump. Det finns även funktioner som du kanske aldrig hört talas om men kommer snabbt att bli något du uppskattar. Förutom att värmepumpen är perfekt för det nordiska klimatet, upplever du renare luft genom ett Plasma Quaid-filter som tar bort oönskade partiklar och rengör allergier genom ett allergifilter. Den avancerade tekniken möjliggör bättre värmeavledning i form av både värme ner och över.

Dessutom avancerade Mitsubishi FH-serien veckotimer som låter dig ställa in en timer så att din värmepump ska köras vid vissa tider på dagen baserat på vissa dagar. Mitsubishi FH-serien är otroligt bekväm och funktionell för dem som vill ha en värmepump där ingen kompromiss har uppnåtts. Så om det ska användas i ditt hem eller i en stuga eller i din koloniträdgård, är Mitsubishi FH-serien bland de bästa på marknaden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

What they say