LG Nordic Prestige 9 Plus | Två modeller | Värmepump från LG | Bra luft till luft

LG logo
Reading Time: 5 minutes
11 min read
Rate this post

En luft till luft värmepump är alltid ett säkert val och det finns säkert fler danskar som har valt värmepumparna. Många gånger hör du att folk vill ha en luftpump eftersom det är ekonomiskt, effektivt och bra för inomhusklimatet. LG Nordic Prestige 9 Plus (LG 9 Plus) är ett bra val för många danskar, och i den här artikeln kan du läsa varför.

Kraftfull värmepump, som fungerar bra i hela norr

Denna värmepump är, som namnet också avslöjar, mycket bra för invånare i Norden och därmed i nordiska klimat. Det är inte särskilt svårt för danskarna att värma sina hus med denna värmepump. Vissa användare nämner att det fungerar bra i rum / områden upp till 160 m3. Detta kan dock inte bekräftas. Hur värmepumpen är så bra att värma upp kan beskriva som följer. Luft till luftvärmepump suger luft från utsidan och drar luften in i huset. Luften från utsidan komprimeras och omvandlas sålunda till värme inuti huset. Det är ett mycket billigt sätt att skapa värme inne i huset. Energiförbrukningen är mycket lägre när man använder en värmepump.

Läs mer om lilla systermodellen här

Typ: Luft till luftvärmepump

Märke: LG

Fördelar med LG Nordic Prestige 9 Plus

 • Den lägsta ljudnivån någonsin vid 17 dB
 • En bra och mycket effektiv värmepump
 • En av LG: s mest ekonomiska värmepumpar
 • Ergonomiskt utformad värmepump, lämplig för de flesta hem.
 • ENERGIKLASS A +++ (detta märke är det högsta energimärket)
 • COP: 5,6
 • SCOP: 5.2 (4: e bäst i test på danska listan över värmepumpar 2017)
 • 6,6 kW värme / 3,8 kW kallt

Få den bästa affären på LG Nordic Prestige 9 Plus

LG 9 Plus, en värmepump med app

Denna värmepump har en tillhörande app från LG, som låter dig styra din värmepump via WIFI. Detta låter dig styra värmen i ditt hus med hjälp av appen och WIFI, oavsett var du befinner dig i världen. Den här funktionen måste dock köpas. Appen ger dig möjlighet att slå på värmen i stugan innan du kommer dit. Det kan också hjälpa dig att starta underhållsfunktionen, om du inte är nära stugan. Verkligen många ägare av värmepumpar i stugan är verkligen nöjda med sin appfunktion så att de kan styra allt hemifrån.

Värmepump Underhållsuppvärmning

Liksom många andra värmepumpar har detta också en underhållsfunktion eller underhållsuppvärmning, som det också kallas. En otroligt smart funktion som fungerar mot frostskador eller liknande. Detta kan vara i stugan, men det kan också vara i hemmet.

Ge huset ett bättre inomhusklimat med denna LG-värmepump

Denna värmepump från LG är utrustad med ett filter som tar bort alla dåliga lukter. Utöver det separerar detta filter dig också från skadliga bakterier som kan blomstra i luften. Det kan därmed bidra till att förbättra ditt inomhusklimat i bra stil.

Det finns också möjligheter när sommarens sol ger för mycket värme och huset är fyllt med varm och tung luft. Det här är en värmepump med kylfunktion. Det innebär att detta kan fungera som luftkonditionering. Det här är dock en funktion som använder mycket kraft. Därför kan det synas på elräkningen i slutet av månaden.

Slutsats för LG Nordic Prestige 9 Plus

Det här är en alldeles riktigt mycket bra värmepump som du trivs med i många år. Med denna värmepump kommer 5 års total garanti och 10 års garanti på kompressorn. Eftersom den är byggd och testat i norr finner den sig bra i ditt danska hem. Designvärmepumpen är ytbehandlad med anti-korrosion och har en mängd funktioner. Det är därför en effektiv och ekonomisk värmepump som säkert kommer att ge dig mycket nöje.

För att du ska få ett bättre pris på LG Nordic Prestige 9 Plus rekommenderar vi att du får 3 gratis erbjudanden på detta. Så här gör vi när återförsäljarna är i konkurrens och måste ge dig ett bättre värmepumpspris. Tryck på knappen nedan

LG Nordic Prestige 9 plus varmepumpe
Billede: www.lgv.dk/nordic_prestige_09

Allt om LG Nordic Prestige 9

Den ökande efterfrågan på värmepumpar har satt LG ut ur fjädrarna. Det har inneburit att de har gått djupt in i luften till luftvärmepumpar, inklusive med LG 9 Plus. Innovation och optimering av värmepumpens prestanda har varit i fokus. Det innebär att allt fler företag har kraftfulla värmepumpar till ett bra pris. LG har också följt denna våg och de har nu den goda värmepumpen LG Nordic Prestige 9. Denna värmepump är bäst testad. Det vann ett värmepumpstest från Energimyndigheten.

Effektiv värmepump när behovet är där

Den revolutionerande invertertekniken, som ligger i den nya LG Nordic Prestige 9, är kraftfull men tyst. Den tysta driften är inte den enda som Nordic Prestige 9 har. Detta är också ekonomiskt. Faktum är att det i vissa fall minskar energiförbrukningen med upp till 50%. Värmepumpen fungerar bäst i test av Energimyndigheten. Denna värmepump håller värmen i huset när temperaturen är väldigt låg ute.

Typ: Luft till luftvärmepump

Märke: LG

Fördelar med LG Nordic Prestige 9

 • Låg ljudnivå på 17 dB – Detta har den lägsta ljudnivån någonsin
 • En effektiv och ekonomisk värmepump
 • Värmepumpen är stor i en fin design som passar den i många hem

Elegant designad värmepump

LG Nordic Prestige 9 är otroligt bra designad i jämförelse med andra värmepumpar. Det här är elegant och det är inte mindre bra att den här är också trådlös. Den stora designen är inte bara för dina ögon. Faktum är att denna maskin också är väl utformad inom. Se till att pumpen är utrustad med en oerhört låg ljudnivå. Detta sätter pumpen framför flera andra modeller på marknaden.

Denna värmepump är också mycket populär för sommarstugor, där den kan fungera som luftkonditionering. Det kan vara otroligt bekvämt under sommaren. Så varför inte använda denna värmepump som luftkonditionering?

Praktiskt taget tyst värmepump

Som tidigare nämnts, är denna värmepump röstad som den tystaste värmepumpen någonsin av Energimyndigheten. På samma sätt är det också denna värmepump som fungerar bäst när vädret är väldigt kallt ute. LG Nordic Prestige 9 låter inte mer än 17 dB, som tidigare har fått titeln som värmepump med den lägsta ljudnivån någonsin.

Detta är ett imponerande resultat när du tror att 16,5 m3 av denna värmepump kommer att flyttas per. Minut. Detta bidrar också till att öka dina besparingar och förbättra din inomhus temperatur.

Bra styrka i kallt väder, vilket upprätthåller det goda inomhusklimatet

Några av de bästa av LG Nordic Prestige 9 är att det fungerar väldigt bra, inte heller temperaturen ligger utanför. En värmepump har oftast svårt att ta ut värme när det är kallt ute. Det nordiska vädret kan vara svårt för värmepumparna, som säljs i Danmark.

LG Nordic Prestige 9 utövar, som namnet antyder, mycket bra i de nordiska klimat. Detta värmer ditt hus utan problem även om temperaturen sjunker till ca -25 ˚C / grader ute.

Liksom alla luft- och luftvärmepumpar hjälper det till ett bättre inomhusklimat i ditt hus. Hur? De gör det med hjälp av filter som samlar ljud och annan smuts i luften, varefter filtret filtreras. På samma sätt rör sig luften inuti huset. LG 9 Plus hjälper allt för att få en bättre lukt, liksom en renare luft som är fri från bakterier. LG Nordic Prestige 9 är utrustad med nya och förbättrade filter för att säkerställa detta.

De nya filtren gör att du inte påverkas av skadliga partiklar i luften. På samma sätt är maskinen också utrustad med joner och plasma, vilket ytterligare skyddar mot partiklar, bakterier och lukt.

Slutsats för LG Nordic Prestige 9

Allt som allt en riktigt bra, effektiv och ekonomisk luft till luftvärmepump som inte stör mycket. Denna värmepump är som namnet indikerar mycket bra i det nordiska klimatet. Värmepumpen avlägsnar lukt och bakterier från inomhusklimatet, vilket gör det mer gott. I sökandet efter den bästa värmepumpen eller den bästa lösningen på en värmepump kan LG Nordic Prestige 9 lätt gå in i den här titeln.

Även om LG Nordic Prestige 9 är en mycket utmärkt värmepump, kommer du också att titta på sin ”Storasyster” LG Nordic Prestige 9 Plus, som var den 4: e bästa i listan över bästa värmepumpar 2017.

För bästa pris på LG Nordic Prestige 9, bör du få 3 icke-bindande erbjudanden. Vi tror att när återförsäljarna får tävla för dig som kund får du bättre värmepump pris. Tryck på knappen nedan för att få bästa pris

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

What they say