Bosch logo
Reading Time: 2 minutes
4 min read

Denna Bosch värmepump är en relativt ny typ. Det är en effektiv värmepump som ger mellan 5kW och 6kW. Med denna Bosch värmepump har du en pålitlig lösning som hjälper dig spara mer. Bosch EHP 6 AA ger bra värme och kan också svalka på sommaren.

En annan värmepump gjord i norr

Denna värmepump är som så många andra gjord i norr. Det är därför inga problem att använda den som danskare. Värmepumpen växlar snabbt till väderförhållandena. Det är en riktigt bra funktion. Som danskare vet du att solens värme kan ersättas med kyla på kort tid. Därför är det bra att ha en värmepump som kan anpassa sig till detta. På samma sätt fungerar denna värmepump mycket bra vid kalla temperaturer.

Typ: luftvärmepump

Märke: Bosch

Fördelar med Bosch EHP 6 AA

  • Växlar snabbt till danska väder.
  • Utrustad med autostart och konvertering.
  • 24 timmars timer funktion, som enkelt kan ställas in.
  • Kylfunktion, som är bra under sommarens heta väder.
  • Bra värmeåtervinning ända ner till -20 °
  • Neutral och enkel design
  • 10 graders underhållsvärme, som kan skydda mot frostskador
  • Värmepump med effektiv jonluftrening, vilket ger bättre inomhusklimat

A-klass värmepump, vilket kommer att spara pengar

Denna värmepump är i energiklass A, vilket betyder att det är ekonomiskt. Det är dock inte den mest ekonomiska på marknaden. Men det kommer definitivt spara pengar. Med denna värmepump kan du få 5 gånger så mycket värme som du betalar för. Det innebär att du får ett stort värmekomplement som ger dig denna större besparing årligen.

Bosch lovar att denna värmepump minskar strömförbrukningen med upp till 30% jämfört med en klassisk luftvärmepump. Detta kan dock diskuteras. Delvis eftersom värmepumpen har några år på halsen och att denna information kommer från tillverkaren själv.

Bra värmepump för stugan

Denna Bosch luftvärmepump är utrustad med många funktioner som gör den bra för stugan. En av de stora fördelarna med denna värmepump är funktionen ”underhållsvärme”. Se till att du inte får frostskador i stugan. På så sätt kommer din stuga alltid att ha +10 grader. Det är helt perfekt. Således hålls kondens och frost på avstånd. På samma sätt kommer du aldrig upp till en kall stuga.

Bekvämt inomhusklimat med hjälp av Bosch

Bosch har säkerställt att du får ett bättre inomhusklimat med din värmepump. Bosch EHP 6 AA nämligen utrustad med en speciell jonsystem som aktivt gör luften ren från allt som kan vara. Det är därför ett damm- och partikelfilter som negativt påverkar dörren. Denna funktion är mycket vanlig i de flesta nyare värmepumpar av kända tillverkare. Du kan hålla din hälsa överst eftersom värmepumpen eliminerar virus, bakterier, rök och svampsporer. Det här är allt som är inomhus.

Slutsats för Bosch EHP 6 AA

Här har vi en bra uftvärmepump, som ligger i en A-klass på energibesparingsskalan. Det är inte den mest ekonomiska värmepumpen på marknaden. Det är dock inte heller en dyr lösning. Värmepumpen fungerar mycket bra i det nordiska klimatet, vilket har sina fördelar. Denna värmepump fungerar bra i minus grader och kan ge dig upp till 5 gånger, så mycket värme jämfört med vad du betalar för.

För att få bästa pris på din värmepump rekommenderar vi att du får 3 icke bindande erbjudanden. Vi gör det, eftersom det tillåter återförsäljare att underkasta varandra så att du får bättre pris på din värmepump

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*